Başkan Bilgin, İhramcızade İmam Hatip Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, her hafta düzenlemiş olduğu okul ziyaretleri kapsamında İhramcızade İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğrencilere namaz bilinci aşılamak ve namazı sevdirmek amacıyla öğretmenler tarafından düzenlenen “40 Gün Namaz Projesi” kapsamında okul mescidinde öğrencilerle buluşan Başkan Bilgin, sohbet ederek iyi dersler temennisini iletti.
Ziyarette konuşan Okul Müdürü Kadir Özkan; “Başkanımızın eğitim camiasına ve gençlerimize verdiği değeri hepimiz yakından biliyoruz. Gençlerimizin kullanımı için hayata geçirilen gençlik, kültür merkezleri ve spor salonları takdire şayan. Bugün ziyaretimize gelerek bizi onure ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
“Böylesine anlamlı bir programda öğrencilerimizle birlikte olmak bizi gerçekten mutlu ediyor” diyen Başkan Hilmi Bilgin ise “Hepimiz doğduk, büyüdük ve bir gün öleceğiz. Öncelikle iyi bir insan ve iyi bir Müslüman olmamız lazım. Namazın önemi ve anlamını öğrenmeniz için düzenlenen bu proje sebebiyle öğretmenlerimizi kutluyorum. Sizler imam hatip lisesinde eğitim alıyorsunuz. Bugün baktığımız zaman Cumhurbaşkanımız ve TBMM Başkanımız imam hatip mezunu. Devleti yöneten kişiler bu okullardan mezun oldu. Bu durum aslında sizin ne kadar güzel bir okulda okuduğunuzun bir göstergesi… Milli ve manevi değerlere haiz bir gençliğin yetişiyor olmasından dolayı son derece mutluyuz. Sizi tebrik ediyoruz. İyi bir Müslüman ve iyi bir insan olmaya gayret edin” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin taleplerini de dinleyen Başkan Bilgin, kendisinden istenen ‘Robotik Kodlama Atölyesi’ için Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ı telefonla arayarak öğrencilerin talebini iletti. Bakan Yardımcısı Yılmaz ise atölyenin kurulacağı sözünü verdi.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
-
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce eğitime başlıyor
-
Liseli gençlere Ege Üniversitesi tanıtıldı
-
Prof. Dr. Gürgün, “Hemşirelik, emek ve özveri gerektiren bir meslek”
-
Rektör Budak, yeni iş birlikleri için Azerbaycan’ı ziyaret etti
-
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Atölye’yi ziyaret etti
-
Prof. Dr. Necdet Budak “Türk yükseköğretiminde ilk olan modeli hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”
SON HABERLER
-
01
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce eğitime başlıyorEge Üniversitesi, Rektör Prof. -
02
Liseli gençlere Ege Üniversitesi tanıtıldıEge Üniversitesi(EÜ) 24. -
03
Prof. Dr. Gürgün, “Hemşirelik, emek ve özveri gerektiren bir meslek”Ege Üniversitesi(EÜ) Hemşirelik Fakültesinin ev sahipliğinde, EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi iş birliğinde “Hemşireler Günü” dolayısıyla bir program düzenlendi. -
04
Rektör Budak, yeni iş birlikleri için Azerbaycan’ı ziyaret ettiEge Üniversitesi Rektörü Prof. -
05
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Atölye’yi ziyaret ettiÖdemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Engelliler Haftası dolayısıyla 13 Mayıs 2022 Cuma günü Ödemiş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Atölye’yi ziyaret etti. -
06
Prof. Dr. Necdet Budak “Türk yükseköğretiminde ilk olan modeli hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”Ege Üniversitesinin, Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği “Çift Diploma Programı”, uygulanan modeli ve içeriği ile Türk yükseköğretim sisteminde ilk oldu. -
07
Ebelik tarihindeki ilerlemeler masaya yatırıldıEge Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Tebriz Üniversitesi ve Tahran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakülteleri iş birliğinde Uluslararası Sempozyum gerçekleştirildi. -
08
Ozan Tarık Çepni, “Pandemi ile birlikte e-ticaret normalden üç kat hızla büyüdü”Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından Reklam Endüstrisi Workshop etkinliklerinin ikincisi düzenlendi.