Corendon Airlines Tahtalı Run To Sky Yarışları Tamamlandı

Bu yıl 8’ncisi düzenlenen Corendon Airlines Tahtalı Run To Sky Yarışları, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Corendon Airlines ana sponsorluğunda ve Kemer Belediyesinin büyük destekleriyle spor etkinliklerinin merkezi haline gelen Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda yapılan ödül törenine, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cumali Afşin, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkan Vekili Ayhan Çakıcı, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, yarış direktörü Polat Dede ve sporcular katıldı.
Yarış sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri verilirken,katkılarından dolayı Kaymakam Gemici, Belediye Başkanı Topaloğlu, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Karaer ve diğer katılımcılara plaket verildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmasında, organizasyonun çok güzel geçtiğini belirterek, yarışa katılanların sayısının her yıl arttığını söyledi.
Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kemer’deki yarışlara 18 ülkeden 618 sporcunun katıldığını dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, “Kemerimizde hem spor yapılıyor hem de ilçemizin tanıtımı oluyor. Bu tür organizasyonlar Kemer tanıtımı için çok önemli. Ben emeği geçen başta Kaymakamım Yücel Gemici olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Seneye daha iyi bir yarış olacağını düşünüyorum. Tüm sporcuları tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Karaer ise yaptığı konuşmasında, organizasyonda emeği geçen Kaymakam Gemici ve Başkan Topaloğlu ile diğer katılımcılara teşekkür ettiğini belirterek, “Antalya ve Kemer’in tanıtımı için çok önemli bir etkinlik. Devamlı olmasını diliyorum. Tüm sporcuları tebrik ediyorum.” dedi.
Denizden gökyüzüne 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı’nın çevresindeki parkurları ile Türkiye’nin ilk Skyrunning yarışı olan Corendon Airlines Tahtalı Run to Sky Yarışlarına 18 ülkeden 618 sporcu katıldı.
“Zirveye Birlikte Koşalım” mottosu ile yapılan yarışlar 4 farklı zorlu etapta koşuldu. Sporcular, 113 K Tahtalı Ultra Sky, 65 K Berg Sky Race, 27 K Tahtalı Run to Sky ve 12 K KemeRun etaplarında mücadele etti.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
BENZER HABERLER
-
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce eğitime başlıyor
-
Liseli gençlere Ege Üniversitesi tanıtıldı
-
Prof. Dr. Gürgün, “Hemşirelik, emek ve özveri gerektiren bir meslek”
-
Rektör Budak, yeni iş birlikleri için Azerbaycan’ı ziyaret etti
-
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Atölye’yi ziyaret etti
-
Prof. Dr. Necdet Budak “Türk yükseköğretiminde ilk olan modeli hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”
SON HABERLER
-
01
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce eğitime başlıyorEge Üniversitesi, Rektör Prof. -
02
Liseli gençlere Ege Üniversitesi tanıtıldıEge Üniversitesi(EÜ) 24. -
03
Prof. Dr. Gürgün, “Hemşirelik, emek ve özveri gerektiren bir meslek”Ege Üniversitesi(EÜ) Hemşirelik Fakültesinin ev sahipliğinde, EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi iş birliğinde “Hemşireler Günü” dolayısıyla bir program düzenlendi. -
04
Rektör Budak, yeni iş birlikleri için Azerbaycan’ı ziyaret ettiEge Üniversitesi Rektörü Prof. -
05
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Atölye’yi ziyaret ettiÖdemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Engelliler Haftası dolayısıyla 13 Mayıs 2022 Cuma günü Ödemiş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Atölye’yi ziyaret etti. -
06
Prof. Dr. Necdet Budak “Türk yükseköğretiminde ilk olan modeli hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”Ege Üniversitesinin, Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği “Çift Diploma Programı”, uygulanan modeli ve içeriği ile Türk yükseköğretim sisteminde ilk oldu. -
07
Ebelik tarihindeki ilerlemeler masaya yatırıldıEge Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Tebriz Üniversitesi ve Tahran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakülteleri iş birliğinde Uluslararası Sempozyum gerçekleştirildi. -
08
Ozan Tarık Çepni, “Pandemi ile birlikte e-ticaret normalden üç kat hızla büyüdü”Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından Reklam Endüstrisi Workshop etkinliklerinin ikincisi düzenlendi.