Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kurtuluş Savaşı’ndan 15 Temmuz’a işgalcilerin, darbecilerin ve vesayet odaklarının ülkemize ve millet iradesine yönelik tüm saldırılarına karşı sarsılmaz bir duruş sergileyen Gazi Meclisimiz, ilelebet milli iradenin bayraktarlığını yapacağını ortaya koymuştur.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102’nci yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.
“Milli iradenin tecelligahı Millet Meclisimizin teşekkül ettiği, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun açıldığı bu müstesna günün ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
“Şan ve şerefle bir asrı geride bırakan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla milli egemenliğimizin yıkılmaz tecelligahı olmaya devam edecektir. Kurtuluş Savaşı’ndan 15 Temmuz’a işgalcilerin, darbecilerin ve vesayet odaklarının ülkemize ve millet iradesine yönelik tüm saldırılarına karşı sarsılmaz bir duruş sergileyen Gazi Meclisimiz, ilelebet milli iradenin bayraktarlığını yapacağını ortaya koymuştur.
23 Nisan’ın Gazi Mustafa Kemal tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmesi ise bugünün anlamını daha da pekiştirmiştir. Biz de tarihimizden tevarüs ettiğimiz güç, çocuklarımızdan aldığımız heyecan ve enerjiyle büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa ederek, çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza müreffeh, huzurlu bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Barış, adalet ve kardeşlik dolu bir dünya idealine de katkı sunacak 2023 hedef ve 2053 vizyonlarımız doğrultusunda gayret göstermeyi sürdürüyoruz.”
Kuruluşundan bu yana, Meclis çatısı altında ülkeye hizmet etmiş tüm milletvekillerine, millet adına şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekillerini, istiklalimizi ve istikbalimizi borçlu olduğumuz bütün kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
-
Başkan Soyer ve Okan Bayülgen gençlerle bir araya geldi
-
Gençlik Festivali’nin ilk günü müzik şöleniyle son buldu
-
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan NTV spikeri Yurt için başsağlığı mesajı
-
Katar, Paris Saint- Germain Takımını Ağırladı
-
Gülşen x Twist Koleksiyonu İle Bu Yaz Çok Lolipop
-
Başkan Soyer gençlerle ilgili yeni projelerinin müjdesini verdi
SON HABERLER
-
01
Başkan Soyer ve Okan Bayülgen gençlerle bir araya geldiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Gençlik Festivali kapsamında Okan Bayülgen ile “Genç Kafası”nda konuştu. -
02
Gençlik Festivali’nin ilk günü müzik şöleniyle son bulduİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 17-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği İzmir Gençlik Festivali’nin ilk günü İnciraltı Kent Ormanı’nda DJ Özgür Güler performansı ve Madrigal konseriyle son buldu. -
03
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan NTV spikeri Yurt için başsağlığı mesajıCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, hayatını kaybeden NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt için başsağlığı dileğinde bulundu. İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, dostlarına ve kurumuna baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi. -
04
Katar, Paris Saint- Germain Takımını AğırladıKatar, Paris Saint- Germain takımını kulübün iki günlük Bahar Turu kapsamında ağırladı. -
05
Gülşen x Twist Koleksiyonu İle Bu Yaz Çok LolipopYazdığı her şarkıda zamanın ruhunu yakalayan, yenilikçi tarzıyla pop müzik trendlerini belirleyen Gülşen, ilham veren özgün stili ile TWIST’in yeni marka yüzü olarak başrolde! Sokağın en özgür stillerinin buluşma noktası TWIST, tüm yıl sabırsızlıkla beklenen yaz aylarına popüler kültürün 90’lardan bu yana değişmeyen stil ikonu olan Gülşen ile ‘merhaba’ diyor. -
06
Başkan Soyer gençlerle ilgili yeni projelerinin müjdesini verdiİzmir Gençlik Festivali başladı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İnciraltı Kent Ormanı’ndaki İzmir Gençlik Festivali’nin ilk gününde gençlik lansmanına ev sahipliği yaptı. -
07
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Deneyim Paylaşım Günleri’ İle BİLSEM Müdürlerini Ağırladıİzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Deneyim Paylaşım Günleri’nin bir yenisi Narlıdere Arkas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda Bilim Sanat Merkezi Müdürleri için gerçekleşti. -
08
Radyoloji Çalışanları Mağdur Edilmemeli, Sağlıkları Tehlikeye AtılmamalıdırTürk Sağlık-Sen olarak nerede bir haksızlık varsa tüm gücümüzle bu haksızlığın karşısında durmaya, yapılan yanlışlarla ilgili tüm platformlarda mücadele ederek çözüm üretip, mağduriyetleri önleme ve yeni kazanımlar elde etme gayreti içerisindeyiz.