Gölcük Anıtpark’ta 23 Nisan Coşkusu

Gölcük Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anıtpark’ta hazırladığı oyun alanını dolduran çocuklar, coşku içerisinde doyasıya eğlendiler.
Gölcük’te çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda oyun ve eğlence dolu bir gün yaşadılar. Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta oluşturulan etkinlik alanında çocuklara özel sahne oyunları, mini tiyatro, şişme çocuk oyun parkı ve çeşitli etkinlikler, 23 Nisan coşkusunu ikiye katladı. Çocuklar; aileleriyle birlikte geldikleri etkinlik alanında, gönüllerince oyunlar oynayarak kendi bayramlarını eğlenceye doyarak yaşadılar. Alana gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği çocukların eğlencelerine ortak oldu.
NEŞELİ ÇOCUK SESLERİ ANITPARK’TA YANKILANDI
Anıtpark’ta neşeli çocuk seslerinin yankılandığı etkinlikte, çocuklar bir yandan şişme oyun alanında bir yandan futbol oynarken, bir yandan da boğa üzerinde dengede kalarak yeteneklerini sergilediler. Şişme tırmanma duvarı ve kaydırakta eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, sahnelenen çocuk tiyatrosu ve aktivitelerle, 23 Nisan’ı el ele kutladılar. Çocukların aileleri, eğlence dolu etkinlik için Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
-
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce eğitime başlıyor
-
Liseli gençlere Ege Üniversitesi tanıtıldı
-
Prof. Dr. Gürgün, “Hemşirelik, emek ve özveri gerektiren bir meslek”
-
Rektör Budak, yeni iş birlikleri için Azerbaycan’ı ziyaret etti
-
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Atölye’yi ziyaret etti
-
Prof. Dr. Necdet Budak “Türk yükseköğretiminde ilk olan modeli hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”
SON HABERLER
-
01
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İngilizce eğitime başlıyorEge Üniversitesi, Rektör Prof. -
02
Liseli gençlere Ege Üniversitesi tanıtıldıEge Üniversitesi(EÜ) 24. -
03
Prof. Dr. Gürgün, “Hemşirelik, emek ve özveri gerektiren bir meslek”Ege Üniversitesi(EÜ) Hemşirelik Fakültesinin ev sahipliğinde, EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi iş birliğinde “Hemşireler Günü” dolayısıyla bir program düzenlendi. -
04
Rektör Budak, yeni iş birlikleri için Azerbaycan’ı ziyaret ettiEge Üniversitesi Rektörü Prof. -
05
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Engelsiz Atölye’yi ziyaret ettiÖdemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Engelliler Haftası dolayısıyla 13 Mayıs 2022 Cuma günü Ödemiş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Atölye’yi ziyaret etti. -
06
Prof. Dr. Necdet Budak “Türk yükseköğretiminde ilk olan modeli hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”Ege Üniversitesinin, Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği “Çift Diploma Programı”, uygulanan modeli ve içeriği ile Türk yükseköğretim sisteminde ilk oldu. -
07
Ebelik tarihindeki ilerlemeler masaya yatırıldıEge Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Tebriz Üniversitesi ve Tahran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakülteleri iş birliğinde Uluslararası Sempozyum gerçekleştirildi. -
08
Ozan Tarık Çepni, “Pandemi ile birlikte e-ticaret normalden üç kat hızla büyüdü”Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından Reklam Endüstrisi Workshop etkinliklerinin ikincisi düzenlendi.