HUAWEI MatePad 11, iş hayatınıza verimlilik katacak

HUAWEI’nin en yeni tableti HUAWEI MatePad 11, M-Pencil kalemi ve manyetik klavyesiyle sadece bir tablet değil, aynı zamanda dizüstü bilgisayar kullanımı sağlıyor. Özellikle M-Pencil kalemiyle dikkatleri üzerine çeken ürün, profesyonel yaşamda da tablet kullanımının sınırlarını zorluyor.
Yeni HUAWEI MatePad 11, kullanıcıların ilhamlarını yakalamalarına yardımcı olmak için geliştirilmiş HUAWEI stylus kalem ikinci nesil HUAWEI M-Pencil ile donatıldı. Düşük gecikme süresiyle kalem hareketlerine son derece duyarlı olan tablet, tüketicilere daha akıllı ve doğal etkileşimli deneyimler sunarak profesyonel kullanımlarda da verimlilik sağlıyor. MatePad 11’in ekranında kullanılan son teknolojiler, M-Pencil ile olan deneyimi zirveye taşıyor. 4.096’dan fazla Basınç Sensörü[1], Eğim ve Gölge İşlevleri ve 2 milisaniyeye2 kadar kısa bir gecikme süresi sayesinde kalem ile ekran arasında oldukça duyarlı bir etkileşim gerçekleşiyor.
M-Pencil’in ikinci nesil modeli olan bu özel kalem ile kullanıcıların çeşitli çizimler yapması, belgelere imza atıp el yazılarını kullanabilmeleri mümkün hale geliyor. Eşleştirme için tıpkı klavyede olduğu gibi kalemin sadece MatePad 11’in kenarına koyulması yeterli. İşlem saniyeler içinde gerçekleşirken, manyetik bağlantı sağlanır sağlanmaz kalem şarj olmaya başlıyor ve kalem uzun saatler boyunca kullanılabiliyor.
Pürüzsüz bir el yazısı ve profesyonel çizimlerin keyfini çıkarın
Lüks saatlerin şeffaf kasa arkası tasarımından ilham alan yeni şeffaf kalem ucu, kalemin iç işleyişini sergiliyor ve daha iyi bir el yazısı deneyimi için buzlu bir dokuya sahip. Kalemin basınç hassasiyeti 4.096'dan fazla ve sadece 2 milisaniyeye kadar kısa bir gecikme süresi ile gerçek bir kalem gibi çizim yapma imkanı sunuyor. En iyi çizim uygulamalarıyla çalışacak şekilde optimize edilen M-Pencil, çizim yönü kuvvetli öğrenci ve profesyonellerin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek nitelikte.
Kalemi tabletle eşleştirmek ve şarj etmek hiç olmadığı kadar basit. Kullanıcıların her iki işlemi de başlatmak için yalnızca kalemi HUAWEI MatePad 11'in kenarına koyması yeterli. Yeni HUAWEI M-Pencil herhangi bir metin alanı için el yazısı içeriği gerçek zamanlı olarak makine tarafından kodlanmış metne dönüştüren HUAWEI FreeScript3 dahil olmak üzere çok çeşitli yenilikçi etkileşim özelliklerini destekliyor. Ayrıca mevcut araç ile silgi, anında şekil, anında tablo4 ve daha fazlası arasında geçiş yapmak için Çift Dokunmayı da destekliyor. Bu sayede mevcut araç ile anında şekil, anında tablo gibi farklı modlar arasında geçiş yapmak oldukça kolay. Bunun için iki kez peş peşe M-Pencil’a dokunmak yeterli.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
-
PSG ve ECA Başkanı Nasser al-Khelaïfi ile 48 saat
-
Canik'ten Avrupa'da Tarihi Zafer
-
Sensodyne deprem bölgesinde Ağız ve Diş Sağlığı Hizmet Birimleri kuruyor
-
Mevsimsel depresyonda uyku ve iştah bozuluyor
-
Türkiye'nin En Sevilen Sanatçıları Binlerce Genç için Dayanışma Sahnesi'nde Buluştu!
-
Çok Yaşa Cumhuriyet 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Başvuruları Başladı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
SON HABERLER
-
01
PSG ve ECA Başkanı Nasser al-Khelaïfi ile 48 saatFransız spor gazetesi L’Equipe, Paris Saint-Germain ve Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) Başkanı Katarlı iş insanı Nasser al-Khelaïfi ile Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen ECA Genel Kurulu’nda 48 saat geçirdi. -
02
Canik'ten Avrupa'da Tarihi ZaferCanik Belediyespor Kulübü milli sporcuları Avrupa şampiyonu oldu. -
03
Sensodyne deprem bölgesinde Ağız ve Diş Sağlığı Hizmet Birimleri kuruyorAfet bölgesinde dayanışmaya devam eden Sensodyne, Türk Dişhekimleri Birliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Hizmet Birimi projesini hayata geçiriyor. -
04
Mevsimsel depresyonda uyku ve iştah bozuluyorMevsimsel depresyon ile depresyon arasında bazı farklılıklar görülebildiğini kaydeden Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, en önemli farkın uyku ve iştahta bozulma olduğuna dikkat çekiyor. -
05
Türkiye'nin En Sevilen Sanatçıları Binlerce Genç için Dayanışma Sahnesi'nde Buluştu!Destek ve birliktelik Dayanışma Sahnesi’nde hayat buldu! DasDas, Zorlu PSM ve İhtiyaç Haritası, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından dayanışma ve birliktelik duygusunu 30 Mart akşamı Zorlu PSM’de Dayanışma Sahnesi’ne taşıdı. -
06
Çok Yaşa Cumhuriyet 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Başvuruları BaşladıUluslararası sivil toplum kuruluşu JCI bünyesindeki Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bahçeşehir Şubesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. -
07
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Dünya Tiyatro Haftası'nı Birbirinden Güzel Oyunlarla KutladıAydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Haftası’na özel olarak hazırlanan birbirinden güzel oyunlarla seyircilerin karşısına çıktı. -
08
İBB Şehir Tiyatroları'ndan Bir Ibsen Klasiği: “Bir Halk Düşmanı"İstanbul Klasiklerle Buluşuyor başlığıyla duyurduğumuz 2022-2023 sezonu repertuvarının yeni oyunu Bir Halk Düşmanı, bir bilim insanı ve aydının, yalnız kalmak pahasına gerçekleri savunmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.