Kemer 2023 yılındaki fuarlara hazırlanıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığında düzenlenen turizm toplantısına katıldı. Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer’in ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde tanıtılması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.
Kemer Kaymakamlığı’nda yapılan toplantıya, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, turizme hizmet eden kurum başkanları katıldı.
Toplantıda, 2023 yılında Kemer olarak katılım sağlanılması planlanan yurt içi ve yurt dışı fuarlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
En önemli turizm fuarlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yapılacak olan tanıtım kampanyası ve yapılması planlanan çalışmaların da konuşulduğu toplantıda, özellikle İngiltere pazarının önemine dikkat çekildi.
Toplantı sonrası açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2023 yılında Kemer’i en iyi şekilde tanıtmak için Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığında çalışmalara başladıklarını söyledi.
Yurt içi ve yurt dışında Kemer’i hak ettiği yerlere taşımak için özverili bir çalışma başlattıklarına değinen Belediye Başkanı Topaloğlu, “Türkiye’nin en önemli turizm potansiyelleri arasına yer alan Kemerimizi yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için çalışmalarımıza başladık. Kaymakamımız Hüseyin Çam başkanlığında çok verimli bir toplantı yaptık. Kemer olarak katılacağımız fuarlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yapılacak olan çalışmalar hakkında yol haritası belirledik. Özellikle İngiltere pazarını çok önemsiyoruz. Son olarak katıldığımız Londra Fuarında İngilizlerin Kemer standına ilgisi çok büyüktü. Kemer’e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. Kemer’in ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde tanıtılması için gereken her şeyi yapacağız.” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
-
Setur, marka yüzü Salih Bademci ile yeni reklam filmini yayınladı
-
Muğla Büyükşehir'den Sevgililer Günü Konseri
-
6 Oscar adayı “Top Gun: Maverick" TOD'da!
-
Genç atletleri şampiyona değil salon heyecanlandırdı
-
2023'te ekonomileri şekillendirecek 5 teknolojik gelişme
-
PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Kupası'nın sahibi Digital Athletics oldu
SON HABERLER
-
01
Setur, marka yüzü Salih Bademci ile yeni reklam filmini yayınladıKoç Grubu şirketlerinden Setur, 2023 yılında iletişim çalışmalarını marka yüzü Salih Bademci ile sürdürmeye devam ediyor. -
02
Muğla Büyükşehir'den Sevgililer Günü KonseriMuğla Büyükşehir Belediyesi Sevgililer Günü nedeniyle Menteşe ve Marmaris ilçelerinde “Sevgililer Günü Konseri” düzenliyor. -
03
6 Oscar adayı “Top Gun: Maverick" TOD'da!Dijital içerik platformu TOD; gişe rekortmeni, eğlenceli ve popüler filmleri, dünyada izlenme rekorları kıran dizileri ve yepyeni orijinal programları ile şubat ayında evlerinizi ısıtacak, neşenize neşe katacak. -
04
Genç atletleri şampiyona değil salon heyecanlandırdıOsmangazi Belediyesi’nin Türk atletizmi adına gurur kaynağı eseri olan Osmangazi Atletizm Salonu, Turkcell Türkiye U16 Salon Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. -
05
2023'te ekonomileri şekillendirecek 5 teknolojik gelişmeTeknoloji penceresinden bakıldığında 2020 eşi benzeri görülmemiş değişimlerin yılı, 2021 toparlanma ve direnç yılı, 2022 ise herkesin sevdiği bir yıl olarak hafızalara kazındı. -
06
PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Kupası'nın sahibi Digital Athletics oldu16 farklı takımın mücadele ettiği 2022 PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Kupası’nda (PMNC) kazanan takım Digital Athletics oldu. -
07
AssisTT Hollanda'da şirket kurdu, Avrupa'ya açılacakTürk Telekom iştiraki AssisTT, müşteri deneyimini Hollanda üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Türkiye’nin güçlü markalarına 15 yılı aşkın bir süredir stratejik yol arkadaşlığı yapan ve uçtan uca mükemmel müşteri deneyimi çözümleri sunan AssisTT, hizmet ağını Avrupa’ya taşıyor. -
08
Vestel City'de Endüstri 4.0 Forklift Takip Sistemi devreye girdiVestel’in Avrupa’nın tek çatı altında üretim yapan en büyük tesislerinden Vestel City, Endüstri 4.