Nevşehir Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri sona erdi

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Nevşehir Kalesi içerisinde nostalji rüzgârı estiren Açık Hava Sinema Günleri sona erdi.
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve her hafta Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerini Nevşehirlilerle buluşturan Açık Hava Sinema Günleri binlerce kişiyi ağırladı. Başladığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören etkinlik süresince Türk sinemasının unutulmayan filmlerini Nevşehir Kalesi içerisinde izleyenlere patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunuldu.
Etkinliğin son haftasında ise, Cüneyt Arkın, Meral Zeren ve Fikret Hakan’ın başrollerinde yer aldıkları Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ‘Battal Gazi Destanı’ gösterildi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bu haber 32 kez okundu.BENZER HABERLER
-
''Kocaeli'nin yerel kültürü bu müzede yaşayacak''
-
Uluslararası Homeros Festivali dolu dizgin devam ediyor
-
Selçuklu Sanat Akademisi'nde 7. Dönem ön kayıtları başlıyor
-
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün milli sporcusu Yaşar Karaca Türkiye Şampiyonu
-
Mustafakemalpaşa'da 10 bin kişiye istihdam sağlayacak dev proje
-
Yağmur çamur demeden açılışa katıldılar